fredag den 20. maj 2016

Det svære valg

At vælge mellem gys og kærlighed.. Færgen af Mats Strandberg og Forbandede kærlighed af Colleen Hoover. Kan ikke beslutte hvilken af de to bøger skal være mit næste køb. Hvilken bog skal jeg købe, hvis jeg kun må købe den ene? (skal styre min afhængighed af dagligt at tjekke bogklubbens priser og trangen til at købe alle bøgerne.)

Beskrivelse af de to bøger:

Færgen af Mats Strandberg
Mats Strandbergs FÆRGEN bliver årets gys. 1200 forventningsfulde passagerer går om bord på færgen fra Sverige til Finland. De skal hygge sig, feste og lægge hverdagen bag sig i de næste 24 timer. Men - hvad de ikke ved er, at de ikke er alene om bord. Noget ondt rejser med.
Uvidende om dette slår passagerne sig løs på Baltic Charisma. Færgen sejler videre over Østersøen, indtil det onde truer. I mørket midt om natten. Langt ude på havet. Der er ingen steder at flygte hen. Der er ingen måder at kontakte fastlandet på. Ingen ved, hvem de kan stole på. 
Der er garanti for gys med FÆRGEN

Forbandede kærlighed af Colleen Hoover
En stærk, hjerteskærende og dampende hed fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen, når kærligheden gør allermest ondt og synes allermest forbandet. "Forbandede kærlighed er årets must read! Jeg elskede hvert et ord, jeg følte hvert et øjeblik, og jeg vil aldrig glemme denne historie." – Goodreads.com Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det er heller ikke ligefrem venskab. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold: Spørg aldrig ind til fortiden. Forvent ikke en fremtid. De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar